Jaaroverzicht Volgroen

 In Uncategorized

Je zit op je fijnste stoel bij de verwarming. De kerstboom straalt door alle lampjes. Je familie is het nieuwe spel aan het spelen dat onder de kerstboom lag en jij geniet vooral door hiernaar te kijken. De warmte, het vele eten en de wijn hebben je rozig gemaakt en je dwaalt af. Je gedachten gaan terug naar afgelopen jaar en wat 2018 allemaal voor je heeft gebracht. Ergens in de verte hoor je je (klein)zoon vragen “(o)pa, waarom zit je zo te lachen?”. Je kijkt hem aan en je beseft je dat er een glimlach op je gezicht is verschenen. Je kan niet anders dan zin hebben in het nieuwe jaar.

De glimlach om 2018

Bij Volgroen kennen we dit gelukkig ook. Als wij terugkijken naar afgelopen jaar, dan zijn we we enorm trots op wat we in 2018 hebben bereikt. We zijn nieuwe samenwerkingen aangegaan, hebben inmiddels meer dan 500 klanten geholpen met de financiering van schone energie, onze dienstverlening is uitgebreid, nieuwe medewerkers hebben ons versterkt en er zijn nieuwe investeerders aangetrokken. Ook wij kunnen niet anders dan zin hebben in het nieuwe jaar. We delen graag onze meest interessante ontwikkelingen uit 2018 met je en laten zien wat je van ons in 2019 kan verwachten.

Steeds meer partners en klanten ontdekken de voordelen

Inmiddels hebben we meer dan 500 organisaties geholpen met de financiering van schone energie projecten. Het gaat om organisaties die nu onder andere led-verlichting hebben, zonnepanelen hebben geplaatst, zonneboilers en infrarood hebben aangeschaft of voor bio-warmte kiezen om de bedrijfsruimte te verwarmen. Het valt ons op dat er een flinke groei van biomassa is.

Wij zijn enorm blij en trots dat we deze 500 organisaties hebben geholpen met de overstap op schone energie door jouw technologie en onze financieringsoplossing. Natuurlijk omdat het onze ambitie is om het voor zakelijk Nederland aantrekkelijk te maken om duurzaam te worden. De resultaten zijn een bewijs dat we op de goede weg zijn. Zowel onze partners (zoals jij) en klanten doen in toenemende mate een beroep op onze diensten. Eigenlijk ook niet zo gek als je bedenkt dat een bedrijf dat wil verduurzamen ook nog eens direct gaat besparen op de energielasten, ook na verrekening van het maandelijkse leasebedrag.

Nog veel meer mogelijkheden

Ook hebben we onze dienstverlening flink uitgebreid. Zo helpen we eigenaren van bedrijfspanden met het voldoen aan energielabel C. Medio 2022 moet elk bedrijfspand hieraan voldoen, anders mag je niet blijven verhuren. Bij Volgroen zorgen we ervoor dat de eigenaren van deze bedrijfspanden aan deze eis voldoen, zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden. Nog een bijkomend voordeel hiervan is dat dit niet gepaard gaat met hogere lasten voor zowel de vastgoedeigenaar als de huurder. Wil je ook blijven verhuren vanaf 2022? Lees hier hoe wij je helpen om je bedrijfspand te laten voldoen aan energielabel C.

Daarnaast is onze dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van circulaire verlichting, de financiering voor asbestsanering en zonnepanelen en het huren van led-verlichting. Vooral in de circulaire verlichting zien we enorme kansen voor jou als leverancier van licht. Heb je hier al eens over nagedacht? We hebben een prikkelend artikel geschreven over wat deze dienstverlening voor jou kan betekenen in 2019.

Groei van Volgroen

Door de uitbreiding van onze dienstverlening en de hoeveelheid organisaties die we helpen, hebben we de organisatie van Volgroen ook versterkt. We hebben er een flink aantal nieuwe talenten bij. Dit past goed in onze ambitie om zakelijk Nederland te laten verduurzamen met schone energieprojecten. Hierin hebben we al een belangrijke stap gezet door het aantrekken van nieuwe investeerders. Hiermee gaan we in 2019 en de jaren die volgen ervoor zorgen dat we onze ambitie kunnen waarmaken. Hopelijk in samenwerking met jou.

Simpele financiering van verduurzaming, ook voor kleine organisaties

Waar veel financiers zoals banken afhaken omdat een schoon energieproject te ingewikkeld is of het project te klein is, gaan wij bij Volgroen hier juist verder. In 2019 trekken we deze lijn door om ook jouw bedrijf winstgevender te maken door te verduurzamen. Het kan echt.

Op naar 2019

Zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden, wij kunnen niet anders dan zin hebben in 2019! Hopelijk kijk jij ook met een grote glimlach terug op 2018 en staan er mooie ontwikkelingen op de agenda voor aankomend jaar. Wil je meer weten over onze dienstverlening en hoe we jou hierbij kunnen helpen? Of wil je je aanmelden als partner van Volgroen om onze oplossingen aan te bieden aan jouw klanten? Neem contact op met Felix Gruijters via fg@volgroen.nl of meld je aan als partner.

Voor nu wensen we je in ieder geval hele fijne feestdagen en een succesvol en natuurlijk duurzaam 2019!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken