Duurzame onderneming Universal Gym

 In

Duurzame onderneming verlaagt energierekening

Duurzame onderneming Universal Gym in Balk staat onder de bezielende leiding van Tineke Langedijk. Haar klanten willen in een mooie goed verzorgde omgeving werken aan hun duurzame gezondheid. Bij Universal Gym kan dat in een gezellige sfeer met op maat gemaakte trainingsschema’s. Tineke wilde haar energierekening omlaag brengen en duurzaam ondernemen. Maar ze wilde ook haar vermogen vrijhouden om te kunnen investeren in het bedrijf en om tegenvallers op te vangen.break:  

Energietsjek
Zij vroeg de experts van Energietsjek uit Zeewolde om een oplossing. Energietsjek adviseerde LED-verlichting in combinatie met zonnepanelen. De LED verlichting bespaart zoveel dat de 50 Canadian Solar zonnepanelen op jaarbasis net zoveel opwekken als het jaarverbruik van deze duurzame onderneming.break:  

Volledig energieneutraal
De besparing komt neer op ruim 30 ton C02 per jaar. Universal Gym kon de investering bij Volgroen financieren. Zonder Volgroen waren in ieder geval de zonnepanelen niet in 2017 op het dak gekomen. Het maandbedrag dat Volgroen in rekening brengt is de komende 5 jaar bijna gelijk aan de opbrengst van de zonnepanelen en de besparing op de Led verlichting. Duurzaam zonder investeren en zonder dat het liquide middelen kost. Nu is Universal Gym dus mede dankzij Volgroen volledig energieneutraal.break:  

Meer weten over de financiering van Volgroen ga naar Financiering voor Led Verlichting

ik was blij dat Energietsjek suggereerde om de financiering voor de zonnepanelen onder te brengen bij Volgroen. Nu ben ik niet alleen bezig met de duurzame gezondheid van mijn klanten maar draag met mijn duurzame onderneming ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

bio warmte WKKDuurzame verlichting met een groene lening van Volgroen