Groene lening voor duurzame verlichting Intersport

 In

Sport is mode en vereist goede maar ook duurzame verlichting

Mode is steeds belangrijker geworden in sport en dat betekent dat een sportwinkel, net als een modewinkel, perfect moet zijn uitgelicht met duurzame verlichting. Jan Paul de Graaf, de eigenaar van Intersport Den Helder heeft daarom RD Totaalafbouw gevraagd om de sportartikelen opnieuw uit te lichten. In de hele winkel zijn bijna 200 lampen vervangen.

De nieuwe verlichting heeft 3 voordelen:
1. Er is een veel betere uitlichting van de producten,
2. De prettige heldere verlichting in de winkel nodigt uit tot gesprek over hoe klanten het meest kunnen halen uit hun sport.
3. Tot slot is er het derde voordeel: de lagere energierekening. De lagere energierekening is de eerste 5 jaar gelijk aan het bedrag dat betaalt moet worden voor de lease van de verlichting. De rekening van het energiebedrijf is (voor een deel) vervangen door de rekening van Volgroen, het leasebedrijf. De eerste 5 jaar heeft Intersport dus eigenlijk nieuwe verlichting zonder dat het maar iets extra kost. Daarna is er een groot structureel kostenvoordeel.

Led lease: Simpel, Snel Toegankelijk

De Graaf heeft gekozen voor lease bij Volgroen omdat dit bedrijf samen werkt met RD Totaalafbouw. RD Totaalafbouw is de leverancier en installateur van de duurzame verlichting. RD werkt graag samen met Volgroen omdat de focus van Volgroen op simpel, snel en toegankelijk RD helpt bij het doen van zaken.D e Graaf had de investering in verlichting waarschijnlijk nog wel even uitgesteld als de financieringsoptie van Volgroen niet door RD Totaal afbouw was voorgelegd. Nu kon hij tenminste onmiddellijk gaan besparen op zijn kosten en onmiddellijk een bijdrage leveren aan een beter milieu.

60 retourtjes Parijs

De besparing op het energieverbruik door de duurzame verlichting komt uit op neer op ruim 23 ton C02 per jaar. En dat is toch een belangrijke bijdrage aan het milieu, gelijk aan het schrappen van 60 retourtjes Amsterdam Parijs.

Volgroen is een snel schakelende financier. De contracten zijn simpel en de lease is goed toegankelijk voor het MKB 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Duurzame onderneming dankzij Volgroen financiering energie neutraalLED Lease van Volgroen, simpel, snel, toegankelijk