Het Scholen LED-fonds: een duurzaam schoolgebouw zonder investering of extra lasten

Een school kan een beroep doen op het Scholen LED-fonds om nieuwe led-verlichting te financieren. Bij honorering van de aanvraag is zelf investeren niet nodig. Omdat nieuwe led-verlichting minder energie verbruikt, zijn de energielasten lager. Het bedrag dat de school hierdoor elke maand bespaart, is het bedrag dat de school betaalt aan het fonds. In feite betaalt het energiebedrijf zo voor de nieuwe verlichting. Voor 2019 heeft het Scholen LED-fonds een budget van € 10 miljoen. Het Scholen LED-fonds is een initiatief van Lohuis Lighting en Volgroen.

Waarom nieuwe verlichting?

Als verlichting werkt en er geen verbouwingen gepland staan is de overweging voor nieuwe verlichting vaak niet aan de orde. Door de mogelijkheid die het ScholenLED-fonds biedt, is het goed om stil te staan bij de vraag of de voordelen van led-verlichting ook op uw school van toepassing zijn.

Denk hierbij aan:

    1. Betere leerprestaties, sfeer en communicatie
    2. Modernere uitstraling
    3. Makkelijker en sneller schoonmaken
    4. Positieve bijdrage aan de energietransitie
    5. Lagere energielasten

Over Lohuis Lighting & Energy en Volgroen

Lohuis Lighting & Energy

Lohuis Lighting & Energy is al 45 jaar actief ondernemend in de lampenbranche. Waarvan 15 jaar in de led-verlichting. Lohuis Lighting & Energy streeft naar een betere wereld voor u en onze (klein)kinderen. Onze missie is de vernieuwing en verduurzaming binnen bedrijven versneld in te zetten. Dat bedrijven waar mogelijk zonder eigen investering de kans krijgen om Maatschappelijk Verantwoord te kunnen Ondernemen en per direct te laten profiteren van kostenbesparing op energiegebied.

Volgroen

Volgroen heeft zicht tot doel gesteld om verduurzamen financieel aantrekkelijk, toegankelijk, en simpel te maken voor organisaties en bedrijven. Hiermee halen we de belangrijkste bottleneck weg om te kiezen voor duurzame oplossingen, namelijk financiering. Met onze oplossingen stellen we organisaties in staat om direct te kiezen voor duurzame oplossingen, zonder dat er investeringen gedaan hoeven te worden. Bovendien profiteert een organisatie hierdoor van de voordelen van de duurzame oplossing, zoals lagere energielasten. In veel gevallen kunnen organisaties hierdoor kostenneutraal kiezen voor een duurzame oplossing. Of wordt er zelfs direct van lagere netto lasten geprofiteerd.

Samenwerking

Lohuis Lighting & Energy hebben de handen ineen geslagen en het ScholenLED-fonds in het leven geroepen. Door dit fonds worden scholen in staat gesteld zonder investering te kiezen voor led-verlichting, waarbij er geen investering nodig is en extra kosten zijn

Gesprek

Om u te helpen uw vragen te beantwoorden en te voorzien van meer informatie, gaan we graag in gesprek met u. Dat kan telefonisch of via een persoonlijke afspraak. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Scholen LEDfonds - Contactformulier

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken