Het dichtdraaien van de Groningse gaskraan is een enorme stimulans voor innovatie, bijvoorbeeld door het breed toepassen van infraroodverwarming in kantoren en bedrijfspanden.

Financiering voor infraroodverwarming bedrijfsruimten

Twijfelen uw klanten nog over de aanschaf van infraroodverwarming ondanks alle rationele argumenten om over te gaan op infraroodverwarming? Infraroodverwarming is energie-efficiënt, gezond, ruimtebesparend en comfortabel. Dus waarom wachten? Met Volgroen lease kan een ondernemer onmiddellijk besparen en onmiddellijk een gezondere en meer comfortabele werkomgeving creëren. Wachten hoeft dus niet mee, dankzij Volgroen lease.

Stijging populariteit infraroodverwarming

Het verwarmen van bedrijfsruimten is onnodig duur. Die hoge kosten verklaren waarom bedrijven van het gas af willen en een nieuw, efficiënt, goedkoper alternatief voor verwarming zoeken. In onze praktijk zien we dat de populariteit van lease van infraroodverwarming snel toeneemt. De stijging van het Energiebelastingtarief op aardgas zal deze toename alleen maar versnellen.

Besparen zonder investeren

Steeds meer bedrijven stappen dan ook over op duurzame warmtevoorziening door middel van infraroodverwarming. De lange infraroodgolven (IR-C) zijn het meest populair. Deze moderne (maar eigenlijk ook heel oude) manier van verwarmen is voordeliger dan gasgestookte warmte en is duurzaam, met name als het bedrijf ook al zonnepanelen op het dak heeft liggen. Maar, de investeringskosten weerhoudt ondernemers de knoop door te hakken en over te gaan op infraroodverwarming. Ondernemers blijven daardoor te veel aan energiekosten betalen, accepteren daarmee een stoffig en te droog binnenklimaat en leveranciers lopen verkoop van installaties mis.

Duurzame, gezonde en gasloze warmte binnen handbereik

Daarom neemt Volgroen de investeringsdrempel weg. Met de Volgroen financiering voor infraroodverwarming betalen bedrijven een vast maandelijks bedrag dat past bij de maandelijkse besparing op energiekosten. De Volgroen aanpak betekent voor ondernemers een volledig ontzorgde besparing op hun warmtekosten zonder dat zij hoeven te investeren. Zo maken we duurzame en gezonde warmte met mogelijk voor alle ondernemers. Budget is geen reden meer om het project te staken.

 

De belangrijkste kenmerken van Volgroen lease op een rijtje:

  • Financiering tot 100% van de aanschafkosten, inclusief installatiekosten
  • Volgroen is niet merk-gebonden; wij werken samen met gekwalificeerde leveranciers van kwaliteitskachels
  • Heldere en bondige contracten zonder kleine lettertjes
  • Snelle kredietgoedkeuring en contractverwerking via online partner portal voor infrarood leveranciers
  • Aan het eind van de betalingstermijnen is de ondernemer volledig eigenaar
  • Financiële en operationele lease mogelijk (Download onze financieringswijzer voor een overzicht)

Werken met Volgroen is snel, simpel en gratis en kan al vanaf €2.000, lees hier meer.

Bent u leverancier van infraroodverwarming, laat dan geen verkoop liggen, maar laat geen kans onbenut! Bied altijd de Volgroen lease als optie aan uw klanten aan en sluit meer deals. Registreer hier.

Bent u ondernemer, blijf dan niet te veel aan energiekosten betalen en start nu met kosten besparen met behulp van duurzame warmte! Geef uzelf en uw werknemers een prettig binnenklimaat. Vraag snel en gratis een lease berekening van Volgroen aan. Neem hier contact met ons op.

 

Ook energie besparen zonder investering?

Vraag een quote aan!

Ook partner worden? Tientallen leveranciers gingen u reeds voor

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken