Wij zien een toename van de vraag naar het financieren van zonneboilers sinds de regering heeft besloten de gaswinning in Groningen te gaan stoppen.

Financiering voor zonneboilers bedrijfsruimten

Stel nu eens dat u zonder te hoeven investeren de CV ketel kunt vervangen en met zonne-energie warm water en verwarming kunt realiseren. Dit alles kan door met zonneboilers warmte op te wekken.

Veel bedrijven realiseren zich dat hun gaskosten vaak veel hoger zijn dan hun stroomkosten. Gelukkig is er een alternatief voor gas. De zon is een goede bron om warm (tap)water te produceren en kan ook worden ingezet voor de verwarming van bedrijfsruimten. Voor meer informatie over zonneboilers zie zonneboiler-info.nl

Aantrekkelijke subsidie

Zonneboilers besparen op de energiekosten en mede dankzij de i-SDE subsidie is de terugverdientijd aantrekkelijk. (Zie voor meer informatie over de subsidie en de zgn. apparatenlijst de website van de RVO). De initiële investering legt echter wel een beslag op het vermogen of de kredietruimte. Hierdoor wordt het besluit tot het in gebruik nemen van een zonneboiler vaak uitgesteld. De business case is goed, de subsidie is aantrekkelijk, de besparing op de energiekosten is aanzienlijk. Desondanks twijfelen bedrijven over de aanschaf van zonneboilers.  Uitstel van de aanschaf  is echter niet nodig.

Met Volgroen lease voor Zonneboilers kan een bedrijf onmiddellijk gaan besparen. Wachten hoeft dus niet dankzij Volgroen lease.

Stijgende populariteit

Het verwarmen van bedrijfsruimten is onnodig duur. Die hoge kosten verklaren waarom bedrijven van het gas af willen en een nieuwe, efficiënte en goedkopere verwarming zoeken. In onze praktijk zien we dat de populariteit van lease van zonneboilers snel toeneemt. De stijging van het Energiebelastingtarief op aardgas zal deze toename alleen maar versnellen.

Ontzorging en besparing

Daarom neemt Volgroen de investeringsdrempel weg. Met de Volgroen financiering voor zonneboilers betalen bedrijven een vast maandelijks bedrag dat past bij de maandelijkse besparing op energiekosten. De Volgroen aanpak betekent voor ondernemers een volledig ontzorgde besparing op hun warmtekosten zonder dat zij hoeven te investeren. Zo maken we duurzame en gezonde warmte met zonneboilers mogelijk voor alle ondernemers. Budget is geen reden meer om het project te staken.

De belangrijkste kenmerken van Volgroen lease voor zonneboilers op een rijtje:

  • Financiering tot 100% van de aanschafkosten, inclusief installatiekosten,
  • Volgroen is niet merk-gebonden. Wij werken samen met gekwalificeerde leveranciers.
  • Heldere en bondige contracten zonder kleine lettertjes
  • Snelle kredietgoedkeuring en contractverwerking via online partner portal voor zonneboiler leveranciers
  • Aan het eind van de betalingstermijnen is de ondernemer volledig eigenaar
  • Financiële en operationele lease mogelijk (Download onze financieringswijzer voor een overzicht)

Werken met Volgroen is snel, simpel en gratis en kan al vanaf €2.000, lees hier meer.

Bent u leverancier van zonneboilers, laat dan geen verkoop liggen, maar laat geen kans onbenut! Bied altijd de Volgroen lease als optie aan uw klanten aan en sluit meer deals. Registreer hier.

Bent u ondernemer, blijf dan niet te veel aan energiekosten betalen en start nu met kosten besparen met behulp van duurzame warmte, zonder te hoeven inleveren op comfort! Vraag snel en gratis een lease berekening van Volgroen aan. Neem hier contact met ons op.

 

Ook energie besparen zonder investering?

Vraag een quote aan!

Ook partner worden? Meer dan 200 leveranciers gingen u reeds voor

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken