Bio-warmte is dé methode om kantoren, bedrijfsruimten en productieruimten gasloos te verwarmen, omdat er bijna geen aanpassingen nodig zijn aan het bestaande verwarmingssysteem.

Financiering voor warmte uit biomassa

Herkent u het, een project moeten staken wegens een ontoereikend budget? Volgroen lease biedt u de oplossing, ook voor het leasen van een biomassaketel of pelletkachel.

Steeds meer bedrijven stappen over op Bio Warmte; duurzame warmtevoorziening door middel van biomassa gestookte ketels en pelletkachels. Wanneer bedrijven de gasgestookte ketel moeten vervangen, bied Bio Warmte een economisch en duurzaam aantrekkelijk alternatief. De investeringskosten zijn echter fors, dit weerhoudt veel bedrijven van de aanschaf van een biomassaketel of pelletkachel. Ondernemers blijven hierdoor te veel aan energiekosten betalen en leveranciers van duurzame oplossingen lopen verkoop van installaties mis.

Volgroen neemt daarom de investeringsdrempel weg. Met de Volgroen financiering speciaal voor biomassaketels en pelletkachels betalen bedrijven een vast maandelijks bedrag dat past bij de maandelijkse besparing op energiekosten. De Volgroen aanpak betekent voor ondernemers een volledig ontzorgde besparing op hun stookkosten, zonder dat zij hoeven te investeren. Zo maken we duurzame warmte met biomassaketels en pelletkachels mogelijk voor alle ondernemers. Het budget is geen reden meer om het project te staken, lees hier meer over onze klantcase.

De belangrijkste kenmerken van Volgroen lease voor biomassaketels en pelletkachels op een rijtje:

  • Financiering tot 100% van de aanschafkosten, inclusief installatiekosten
  • Volgroen is niet-merkgebonden; wij werken samen met gekwalificeerde leveranciers van kwaliteitskachels
  • Heldere en bondige contracten zonder kleine lettertjes
  • Snelle kredietgoedkeuring en contractverwerking via de online partner portal voor leveranciers van pelletkachels en biomassaketels
  • Aan het eind van de betalingstermijnen is de ondernemer volledig eigenaar van de kachel(s) of ketel(s)
  • Financiële en operationele lease mogelijk (Download onze financieringswijzer voor een overzicht)

Werken met Volgroen is snel, simpel en gratis en kan al vanaf €2.000, lees hier meer.

Bent u leverancier van biomassaketels en pelletkachels, laat dan geen verkoop liggen, maar laat geen kans onbenut! Bied altijd de Volgroen lease als optie aan uw klanten aan en sluit meer deals. Registreer hier.

Bent u ondernemer, blijf dan niet te veel aan energiekosten betalen en start nu met kosten besparen met behulp van duurzame warmte! Vraag snel en gratis een lease berekening van Volgroen aan. Neem hier contact met ons op.

 

Ook energie besparen zonder investering?

Vraag een quote aan!

Ook partner worden? Tientallen leveranciers gingen u reeds voor

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken